Tarifes

Les tarifes generals són les següents:

 Tarifes Generals
Pernocta 21€
Pernocta+esmorzar 26€
Mitja Pensió 37€
Els preus anteriors són en habitacions i banys compartits, encara que en la mesura de lo possible farem per fer distribucions que us facin contents. Existeix la possibilitat de llogar una habitació sencera. El preu dependrà de l’habitació que es vulgui llogar i les places que quedin buides en aquesta (ens podeu trucar o enviar un mail si voleu més informació d’aquesta opció).

També tenim l’opció de lloguer de la casa sencera, sempre que això sigui possible (en aquest cas, els llençols no estan inclosos en el lloguer). La tarifa és de 500€ el cap de setmana. Per altres opcions consulteu amb nosatres.

–       Tots els preus inclouen l’IVA.

–       Els llençols només estan inclosos en el preu en el cas de mitja pensió (3€ lloguer de llençols).

–       L’entrada és a partir de les 14:00, la sortida abans de migdia (excepte en el cas de lloguer de casa sencera, on la sortida és més flexible).

–       Per fer efectiva la reserva cal fer un dipòsit del 25% del total de la reserva dins les següents 48 hores, especificant el nom i el dia d’entrada, al següent nº de compte del Banc de Sabadell:

ES71 0081-0399-23-0001147023

Posteriorment, un cop rebut el dipòsit, reconfirmarem al client la reserva en un termini de 24 hores.

–       Us informem que de moment no és possible el pagament amb tarja. Disculpeu les molèsties que això pugui ocasionar.

Condicions per anul·lacions:

Si es produeix l’anul·lació d’una reserva es farà la devolució del dipòsit aplicant les següents indemnitzacions a l’import del dipòsit realitzat:

50% si l’anul·lació es fa en menys de 30 dies i més de 15 dies de la data de la reserva
70% si l’anul·lació es fa en menys de 15 i més de 7 dies de la data de la reserva
100% quan es faci amb menys de 7 dies d’antelació

En cas de no presentar-se el dia de la reserva o marxar abans del dia estipulat, no es retornarà el dipòsit.

Comments are closed.

UA-40507385-1