On som

El nostre alllotjament Refugi Tacita es troba situat a la Central Capdella (Vall Fosca), a uns minuts del Telefèric que us portarà al Parc Nacional d’Aigüestortes i envoltat de muntanyes que conviden a fer un munt d’activitats: senderisme, sortir a buscar bolets, escalada, barranquisme, visitar els nostres pobles o bé fer esquí de muntanya si la neu ens acompanya!

En cotxe, un cop arribem a la Pobla de Segur, seguim direcció Senterada i Pont de Suert. Quan arribem al trencant de Senterada, agafem a la dreta en direcció a Capdella. Seguim aquesta carretera (L-503) fins a la Central de Capdella. Continuarem direcció Sallente i abans de sortir de la Central, trobaràs el nostre refugi a mà esquerra.


Veure mapa més gran

Si vols arribar amb transport públic:

  • Des de Barcelona fins la Pobla de Segur en autobús arribaràs amb la companyia Alsa. Pot consultar els seus horaris a www.alsa.es.
  • Des de Lleida a la Pobla de Segur podeu arribar en tren mitjançant els Ferrocarrils de la Generalitat. Els horaris es poden consultar a www.fgc.cat.
  • De la Pobla de Segur a la Central de Capdella teniu un servei d’autobús també amb la companyia Alsa: www.alsa.es. No obstant, si téns dificultats per arribar a la Central des de la Pobla de Segur, truca’ns i ho intentarem arreglar d’alguna manera!

Si feu la ruta de Bikefosca en BTT, quan arribeu a Espui, només cal que feu 1 km en direcció Capdella i trobareu el nostre refugi a la carretera de Capdella, entre la Central i el poble de Capdella. Si arribeu amb Pedals de Foc o bé amb la Transpirenaica, des de Espui la ruta és la mateixa.

Comments are closed.

UA-40507385-1