Pallars Jussà: 17 excursions en BTT

9788490341360.smallJa a la venda el millor llibre per descobrir rutes en BTT al Pallars Jussà. David Guiu i Olga Rovira, els pass@muntanyes, han ressenyat 17 rutes en BTT que no només us portaran a gaudir d’aquesta activitat, sino que us ajudaran a conèixer millor el territori i el nostre patrimoni cultural. El David i l’Olga han fet un llibre fantàstic, completament recomanable que no podeu deixar de consultar tots els amants de la bicicleta o els que tot just us endegueu en aquest esport (doncs hi són especificades rutes de diferents nivells). La informació és acurada i precisa i la informació suplementària, molt interessant. Tant recomanable és el llibre com ho és sempre el seu bloc!

“Pallars Jussà: 17 excursions en BTT” David Guiu i Olga Rovira de la col·lecció Azimut Comarcal de Cossetània Edicions.

Comments are closed.

UA-40507385-1